Even voorstellen..

Welkom bij Bo Baby online!

 

Leuk dat je de website bezoekt. Ik ben Melissa, het gezicht achter Bo.

In het dagelijkse leven houd ik van bloemschikken, fotograferen en interieur. Daarnaast ben ik graag bij mijn familie en vriendinnen. 

Sinds juni 2020 werk ik -samen met heel veel lieve mensen- aan de website. Ik ben ondernemer in de allerleukste branche, namelijk baby's!

In de webshop vind je de 'Bo Box' en de 'Mama Box'. Ik stel de pakketjes samen door de items leuk met elkaar te combineren, veel al op kleur. Ik besteed extra aandacht aan het inpakken van het kraamcadeau, want het uitpakken moet natuurlijk een feestje zijn! 

Sinds kort hebben we een nieuwe box in de collectie: de 'Foto Box'. Een uniek cadeau waar ik heel trots op ben!

Kwaliteit en betrouwbaarheid vind ik heel belangrijk. Ik werk daarom samen met bekende hippe babymerken.

Eens in de zoveel tijd verandert de collectie. Er gaan producten uit en er komen nieuwe producten bij. Zo blijft de collectie lekker up to date en kun je elke keer weer een ander babycadeau shoppen!

 

Melissa eigenaresse van Bo Baby online

Bo Magazine

Ik ben van jongs af aan erg creatief en deel mijn enthousiasme en ideeën graag met anderen. Zo kwam ik op het idee van ‘Bo Magazine’. Ik wilde graag een platform creëren waarin echte verhalen staan over de ervaringen rondom het moederschap.

Mama of oma worden is een bijzondere gebeurtenis en daar hoop ik door de interviews van echte mensen nog iets extra’s aan toe te voegen. Omdat ik zelf geen kindjes heb werk ik samen met ervaringsdeskundigen die hun informatie en kennis met mij delen. Ga er lekker voor zitten en lees de verhalen en tips in Bo Magazine.

Ik zou het leuk vinden om voor jou binnenkort een babycadeau in te pakken, laat je me even weten hoe je het vond? :)

Ik wens je veel shop-en leesplezier!

 

Liefs, Melissa 

 

PS

De leukste online shops

Alle facetten die bij het ondernemen horen vind ik leuk! Het ondernemen is heel afwisselend en uitdagend. Ik merk dat ik er persoonlijk ook enorm door groei. De tijd en energie die ik in de website steek doe ik echt met plezier. Extra leuk vind ik het dat Bo Baby online is uitgenodigd om deel te nemen aan het platform van 'de leukste online shops'. Bo Baby online staat samen met andere ondernemers op deze website en hier zijn wij natuurlijk heel trots op! 

"When you support a small business, you're supporting a dream"