CO2 Neutraal

Bo Baby online vindt het milieu erg belangrijk!

 

Bij ieder babycadeau dat je koopt gaat er een bijdrage naar de stichting Trees for AllDeze stichting plant een boom ter compensatie van CO2-uitstoot van de vrachtauto die jouw pakketje bezorgd.

Door de CO2-compensatie leveren wij een positieve bijdrage aan het klimaat!

Zo is Bo Baby online niet alleen lief voor baby’s, maar ook voor het milieu. Samen maken we de wereld een stukje beter.

 

"Bomen zorgen voor ons, daarom zorgen wij voor bomen" 

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All bestaat sinds 1999 en zijn de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie.

De missie van Trees for All is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te beschermen en te herstellen. Dit doen ze altijd via duurzame bosprojecten.

 

Stichting Trees for All plant een bos

Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert daarmee CO2-uitstoot. Ze kiezen voor projecten in ontwikkelingslanden omdat ze op deze manier kunnen bijdragen aan betere leefomstandigheden van de lokale bevolking. Daarnaast is het zo dat bomen in de tropen sneller groeien en dus meer CO2 opslaan. Al de bosprojecten zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2.

Trees for All werkt aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking.

Een paar actuele projecten van Trees for All op een rijtje:

- Herbebossing in het Bongo District

- Aanleggen van voedselbossen in Nederland

- Omvormen van akkers naar natuurbos

En nog vele andere projecten. 

Mocht je meer informatie willen over de stichting Trees for All en/of zelf een donatie willen doen neem dan even een kijkje op de website:  www.treesforall.nl