Lekker lezen: Bo Magazine

Echte mensen, echte verhalen

 

In Bo Magazine staan persoonlijke interviews van echte mensen. Het zijn stuk voor stuk unieke verhalen over onderwerpen als de zwangerschap, de eerste drie maanden met een baby en hoe het is om oma te zijn. Neem een moment voor jezelf en lees de ervaringen van deze inspirerende vrouwen.

Veel leesplezier! 


Oma en gewoon Greetje!

 

Echte mensen, echte verhalen. Greetje is 61 jaar en oma van de 2 maanden oude Julia. Greetje deelt met ons haar ervaring hoe het is om oma te zijn.

 

Lees meer »

Over de opvoeding met Jantine en Anneloes

 

Echte mensen, echte verhalen. Jantine is 56 jaar en oma van Kai (4 jaar), Nové en Julia (beiden 10 maanden). Dochter Anneloes is 26 jaar. Lees hier het interview met beide dames over de zwangerschap, oma zijn en het opvoeden. 

 

Lees meer »Zwanger, klussen en verhuizen

 

Echte mensen, echte verhalen. Dorine is 26 jaar en moeder van Noëlle een lachebekje die inmiddels al 6 maanden oud is. Dorine kijkt terug op haar zwangerschap en vertelt hier haar verhaal.

 

Lees meer »

Mariette is in verwachting van een tweeling!

 

Echte mensen, echte verhalen. Mariette is 31 jaar en mama van de 2-jarige Micaih. Mariette is ruim 30 weken zwanger van een eeneiige tweeling. Ze vertelt over haar zwangerschap en hoe ze de toekomst ziet met haar tweeling jongens erbij.

 

Lees meer »

De roze wolk van Esmee

 

Echte mensen, echte verhalen. Esmee is 28 jaar en moeder van de 7 maanden oude Liv. Terwijl ik aan kom lopen kijkt Liv mij vrolijk aan. Alsof ze wil zeggen, laten we beginnen!

 

Lees meer »

Dit was de bevalling van Melissa

 

Echte mensen, echte verhalen. Melissa is 27 jaar en moeder van twee kindjes. Chloë is nu 4 jaar en Meadow is 4,5 maand oud. Melissa vertelt over haar ervaring met haar tweede zwangerschap en de bevalling!

 

Lees meer »

Marleen is bewust alleenstaande moeder

 

Echte mensen, echte verhalen. Marleen is 33 jaar en 19 weken zwanger van haar eerste kindje. Marleen is een zogenaamde BAM (bewust alleenstaande moeder). In dit interview vertelt ze openhartig over haar keuze en het traject waar zij aan begonnen is.

 

Lees meer »

Lijkt het je óók leuk om je verhaal online te delen, zodat jij anderen kunt inspireren met jouw unieke verhaal? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@bobabyonline.nl ovv: Bo Magazine. Zet je naam en telefoonnummer in de mail en we nemen z.s.m contact met je op!