• Originele kraamcadeaus
  • Vrolijk verpakt
  • Hippe babymerken
  • GRATIS verzending vanaf €40,-
Home » Bo Baby online » Over Bo

Even voorstellen..

 

Welkom bij Bo Baby online! Leuk dat je de website bezoekt. Ik ben Melissa, het gezicht achter Bo Baby online. In het dagelijkse leven houd ik van bloemschikken, fotograferen en interieur. Daarnaast ben ik graag bij mijn familie en vriendinnen. Sinds 2020 ben ik samen met mijn team druk bezig met Bo Baby online.

Ik wilde altijd al iets ondernemen en zo kwam ik op het idee om een website te beginnen. Bo is de afkorting van Baby online, samen dus Bo Baby online.

Ik ben ondernemer in de allerleukste branche, namelijk baby’s! Op Bo Baby online verkoop ik de 'Bo Box' en de 'Mama Box'. De boxen zijn vrolijk verpakt met leuke producten erin. De collectie is ook los te bestellen. Kwaliteit en betrouwbaarheid vind ik heel belangrijk. Ik werk daarom samen met de meest bekende hippe babymerken.

Laat jezelf of een ander verrassen en bestel de Bo Box! Want wie wordt er nou niet gelukkig van een leuk ingepakt cadeau?!

 

Bo Magazine

Ik ben van jongs af aan erg creatief geweest en deel mijn enthousiasme en ideeën graag met anderen. Zo kwam ik op het idee van ‘Bo Magazine’.

Mama of oma worden is een bijzondere gebeurtenis en daar hoop ik door de ervaringen van echte mensen nog iets extra’s aan toe te voegen. Ga er lekker voor zitten en lees de verhalen en de tips in Bo Magazine.

Ik wens je veel shop-en leesplezier!

 

Liefs, Melissa 

 

Melissa van Bo Baby online

De leukste online shops

Bo Baby online staat samen met andere ondernemers op de website van 'de leukste online shops'  Hier zijn wij natuurlijk heel trots op! 

"When you support a small business, you're supporting a dream"