Kroontje

"Mooie, duurzame producten."

Jouw mening helpt ons :)

 

Sinds kort hebben we de optie toegevoegd om een reactie achter te laten. We zouden het leuk vinden als je ons laat weten wat je van het babycadeau vindt? Jouw mening is voor ons heel belangrijk.

 

Dank je wel!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda
8 maanden geleden

Een heel leuk pakketje gekocht voor ons 7de kleinkind! Een leuke print op het rompertje en een zachte stof. We zijn benieuwd hoe het staat bij de kleine meid!

Melody
een jaar geleden

Ze hebben mooie kraamcadeau's, snelle service en leuk dat je een berichtje op het kaartje kan laten zetten. Je kan zien dat er met aandacht en plezier aan gewerkt wordt. Top!

Caroline
2 jaar geleden

Wat een mooie keuze aan babyspulletjes! Als je het zelf lastig vindt om een mooi kraamcadeau samen te stellen, dan zijn alle cadeauboxen bij Bo Baby een aanrader! Ik heb zelf een leuke doos samengesteld wat echt heel gemakkelijk ging! En dan ook nog eens zo leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij! Dat maakt het cadeau helemaal af.
Kortom ik ben enorm positief over deze webwinkel! :-) Groetjes Caroline

Ria v. Oordt
2 jaar geleden

De website heeft een mooie uitstraling. Goed overzichtelijk met leuke babyspulletjes. Jammer dat ze geen draagdoeken verkopen, ik denk dat ze prima in het assortiment passen. Het aapje vind ik erg schattig. Bedankt voor de snelle levering

José
2 jaar geleden

Lang gezocht naar een leuk kado voor een goede prijs. In deze webwinkel keek ik mijn ogen uit! Zoveel mooie en schattige doosjes. Ik kom in de toekomst zeker terug!