• Originele kraamcadeaus ♥
  • Vrolijk verpakt
  • Hippe babymerken
  • GRATIS verzending vanaf €40,-
Home » Tips » Verwacht: Babynamen top 10, 2021

Baby namen top 10

Verwacht: Dit zijn de 10 populaire babynamen van 2021! 

 

De naam die je aan je baby geeft, is voor het leven. Het is dus handig om goed na te denken over de keuze van de naam. Neem vooral de tijd bij het kiezen van een babynaam. Het is namelijk niet alleen een heel belangrijke beslissing, maar het is ook handig dat jij en je partner allebei tevreden zijn met de keuze van de naam. Het kan zijn dat de babynaam die je in gedachte hebt helemaal ‘niet past’ bij de baby als hij of zij geboren wordt. Een lijstje met favoriete namen kan je achter de hand houden, zodat je last minute nog kan veranderen.

Hieronder lees je de verwachte top 10 populaire babynamen van 2021!

 

Verwacht: Dit zijn de 10 populaire babynamen van 2020! 

Korte namen staan weer in het top 10 lijstje van de populairste babynamen. Maar... daar komt wellicht verandering in.

Zo zag je de laatste jaren veel internationale namen voorbijkomen. Maar let op! De oudhollandse namen zijn terug van weggeweest. Namen als 'Gijs' en 'Jan' zijn stoere namen voor jongens. Daarnaast zie je bij meisjes een trend met namen die eindigen op een 'a', zoals 'Julia' en 'Emma'.

Namen kun je altijd nog afkorten en leuk als je dan een langere naam kiest. Langere babynamen zoals 'Charlotte' en 'Josephine' of 'Valentijn' en 'Benjamin' worden weer helemaal hip.

De trend van 2020: een dubbele voornaam. In 2021 zet deze trend zich voort en zie je dat een samengestelde naam bij meisjes een blijvertje is, zoals “Bo-Demi” en “Lily-Ann”.

Als laatste zien we namen die gebruikt kunnen worden voor zowel een jongen als meisje. Want unisex namen zijn handig en helemaal namen van deze tijd. Namen als Sam en Bo zullen we steeds vaker horen. (En dat vinden wij natuurlijk superleuk! :)

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Hieronder een voorspelling van de 10 populaire jongens en meisjes babynamen van 2021.

 


Jongens

Noah
Daan
Lucas
Levi
Sem
Finn
Liam
James
Milan
Luuk


Meisjes

Emma
Mila
Sophie
Zoë
Julia
Tess
Sara
Anna
Evi
Saar